<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Uudet verkkosivut inbound-markkinoinnin tueksi: Case Berggren

Suvi Saranki - 17.6.2019 9:00

Berggren on täyden palvelun IPR-talo, joka on toiminut alalla jo yli 80 vuotta. Berggren palvelee asiakkaitaan laajasti aineettoman omaisuuden oikeuksiin (IPR) liittyen koko IPR:n elinkaaren ajan; oli kyse sitten immateriaalioikeuksiin liittyvistä selvityksistä tai immateriaalioikeuksien suojaamisesta, hyödyntämisestä tai kaupallistamisesta.

Projektin tavoitteena oli toteuttaa Berggrenille nykyaikaiset, asiakkaita palvelevat verkkosivut, joita olisi helppo päivittää. Verkkosivuista haluttiin modernit ja yrityksen brändi-ilmeen mukaiset.

Lue lisää

HubSpot  Verkkosivujen uudistaminen  verkkosivut  Asiakascase


Millainen on moderni tapa toteuttaa verkkosivut ketterästi?

Fanni Parma - 5.10.2016 11:40

Mistä tiedät, että verkkosivusi ovat parhaat mahdolliset? Yrityksesi kotisivuihin on syytä panostaa, sillä verkkosivut ovat tärkeä markkinointiväline ja toimivat myös osana myyntiä. 

Lue lisää

Verkkosivujen uudistaminen  verkkosivut  Ketterä verkkosivujen kehitys


Starting A Cloud Revolution – Redesigning Nordcloud’s website to power rapid growth across Europe

Johanna Virmavirta - 28.9.2016 9:36

How do you start a revolution?

Or more specifically — and perhaps more challengingly — how do you start a revolution within the field of B2B IT services? Well, the answer is through a carefully crafted inbound website that combines strategic design, emotive messaging, and stunning landscape imagery.

Lue lisää

web  HubSpot  Verkkosivujen uudistaminen  verkkosivut  In English  Hubspot Impact Awards  Asiakascase


Analyysi: Suomalaisten yritysten verkkosivujen tila

Jani Aaltonen - 1.2.2015 15:00

Teimme joulukuussa 2014 analyysin suomalaisista verkkosivuista. Halusimme tietää miten hyvin www-sivut on rakennettu ajatellen myyntiä ja markkinointia.Valitsimme mittaristoksi HubSpotin Marketing Grader- työkalun jotta emme olisi puolueellisia. Analyysista saa indeksiluvun joka on 0-100 välillä. Siten, että 0= huono ja 100= erittäin hyvä. 

Lue lisää

Verkkosivujen uudistaminen  verkkosivut