<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Markkinoinnin trendit 2018

Mira Björkbacka - 7.2.2018 10:29

Tiistaiaamuna kävelin pienessä lumipyryssä kohti Clarion-hotellia. Luvassa oli aamupäivä Kansainvälinen tuoteviestintä 2018 -tapahtumassa. Lupasin edellisenä päivänä Janille tulla ottamaan muistiinpanoja hänen puheestaan. ”Muistiinpanoista sitten blogiteksti ja kamera tietysti mukaan”, minua ohjeistettiin.

Lue lisää

B2B-markkinointi  myynti  mobiili  sosiaalinen media  uusien asiakkaiden hankinta  bloggaaminen  blogi  myyntiprosessi  trendit  Vinkit  2018  markkinoinnintrendit2018  kansainvälinentuoteviestintä


Miten Chatbot helpottaa myyjän työtä

Jani Aaltonen - 9.10.2017 11:24

Chatbotit tulevat nyt lujaa markkinoille. Tekoäly on siinä vaiheessa, että voimme simuloida ihmisen kanssa käytyjä keskusteluja ja luoda verkkoon nopeita kohtaamisia, joissa käymme kevyitä dialogeja asiakkaidemme kanssa ja palvelemme heitä silloin, kun he haluavat, siten kun he haluavat ja tavalla jonka he kokevat mielenkiintoiseksi.

Lue lisää

Chatbot  B2B-myynti  Myynnin murros  myynnin työkalut  trendit


HubSpot-alustan uutuudet 2018

Noora Salminen - 6.10.2017 10:58

HubSpot luokitellaan usein markkinointi- ja myyntiautomaatioksi. HubSpot on kuitenkin laajentunut entisestään ja pian alustasta löytyy kaikki, mitä yrityksen pyörittämiseen tarvitaan: markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu. Christopher O'Donnell, HubSpotin tuotepäällikkö kertoi Inbound 2017 -tapahtumassa CRM:n olevan jatkossa koko alustan keskiössä, sekä lukuisista uusista työkaluista ja ominaisuuksista, jotka nyt esittelen sinulle.

Lue lisää

HubSpot  HubSpot Sales  HubSpot crm  trendit


Verkkosivutrendit 2017 – mitä odottaa tulevalta vuodelta

Elina Hurtta - 18.11.2016 15:16

Vuosi 2017 on kulman takana, joten on aika tutkailla tulevan vuoden käyttöliittymäsuunnittelun (UI) trendejä. Poimin alle mielenkiintoisimmat uudet trendit, joita tulee näkymään ensi vuoden suunnittelussa. Mukana on myös muutama tuttu vuoden 2016 verkkosivutrendeistä, jotka tulevat kehittymään entisestään.

Lue lisää

trendit  ui  käyttöliittymäsuunnittelu  webdesign


Mitä sosiaalisessa mediassa oikeasti tapahtuu nuorten mielestä?

Fanni Parma - 17.11.2016 9:41

Kirjoituksessa on käytetty Ebrandin teettämän tutkimuksen tuloksia ja äskettäin Sales Communicationsilla työelämään tutustuneen 13-vuotiaan espoolaisen Laura Aaltosen haastattelua.

Ebrandin tutkimuksen perusteella keskivertonuori käyttää internetiä 21-30 tuntia viikossa, joista sosiaalisen median palveluita noin 15 tuntia viikossa. Käyttö painottuu selkeästi iltapäiviin ja iltoihin. Palveluita käytetään ensisijaisesti kotona, mutta myös opiskelupaikalla, mobiililaitteella liikkeessä ja kaverin luona. Nuorista valtaosa, 95 % käyttää sosiaalisen median palveluita älypuhelimella.

Lue lisää

digitaalisuus  sosiaalinen media  trendit  some


10 syytä miksi investoida inbound-markkinointiin

Jani Aaltonen - 22.8.2016 12:46

Inbound-markkinointi on pyyhkäissyt markkinointi- ja myyntimaailman yli viimeisen viiden vuoden aikana todella tehokkaasti. Asiakkaiden houkuttelu verkossa kiinnostavan ja merkityksellisen sisällön avulla on kolme kertaa suositumpaa markkinointia kuin perinteinen, myyjältä asiakkaalle kohdistuva outbound-markkinointi. Lyhyesti ja yksinkertaisesti määriteltynä inbound luo imua.

Lue lisää

inbound-markkinointi  inbound-myynti  trendit