<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Social Selling – kokemuksia mestareilta

Jael Nyman - 28.5.2018 8:51

Hiljaisia ja liian vaatimattomia. Siinä stereotyyppinen kuva suomalaisista. Nuo adjektiivit, joilla meitä joskus kuvaillaan, eivät sovi hyvin yhteen markkinoinnin ja myynnin social selling -trendin kanssa. Näyttää kuitenkin siltä, että stereotypiat kannattaa unohtaa. Suomesta löytyy nimittäin loistavia social sellingin huippuosaajia. Huhtikuun 19. päivänä järjestetyn Digital Sales Day -tapahtuman yhteydessä pääsimme paneelikeskustelussa kuulemaan kahdeksan menestyksekkään yrittäjän tarinan siitä, miten social selling on auttanut heitä uralla ja liiketoiminnassa.

Lue lisää

social selling


Mitä on Social Selling? 3 käytännön esimerkkiä

Markus Puhakka - 15.2.2018 8:13

 

Koska internet ja hakukoneet ovat muuttaneet B2B-ostoprosessia, on myynninkin muututtava. Ostaja ei halua kylmiä myyntisoittoja tai emaileja, vaan etsii itse verkosta tietoa tunnistettuaan tarpeensa. Inbound-ajattelun mukaisesti prospektit tulevat kyllä luoksesi, mikäli tuotat heille arvoa ja olet löydettävissä. Social selling, eli sosiaalinen myynti auttaa sinua tässä.

Lue lisää

sosiaalinen media  social selling  henkilöbrändi


Mitä onnistuminen InBound-markkinoinnissa vaatii B2B-yritykseltä?

Tomi Yrjölä - 14.12.2014 18:12


Viimeisen parin vuoden aikana myös suomalaiset yritykset ovat huomanneet InBound* markkinoinnin, missä yritys valjastaa digitaalisen myyntisuppilon voiman hyödyntämällä kohdennettua sisältöä laadukkaampien liidien tuottamiseen ja nykyasiakkaille suunnattuun lisämyyntiin. 

Kysymys ei ole myynnin ja markkinoinnin rinnalle lisättävästä uudesta palikasta, vaan kysymyksessä on erilainen tapa toimia, joka vaatii muutosta myynnissä ja markkinoinnissa. 

Tuloksia markkinoinnin automaatiosta 

Tulokset alkavat monen organisaation kohdalla näkyä konkreettisesti vasta nyt. Usein on samalla otettu käyttöön kokonaisprosessia huomattavasti helpottava markkinoinnin automaation järjestelmä kuten HubSpot tai Drupal. Niiden pariin hypänneet yritykset kasvattavat nyt markkinosuuksiaan perinteisten firmojen kustannuksella. 

Mutta… samalla moni yritys on pettynyt. Miksi?


 

Lue lisää

sisältömarkkinointi  muutosjohtaminen  social selling  ostopolku  inbound-markkinointi