<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


7 syytä ottaa sisältöstrategia käyttöön nyt!

Taru Tammikallio - 27.6.2018 8:03

Markkinointi ja viestintä menevät yhä enemmän suuntaan, jossa yritysten sanalla on vähemmän painoarvoa. Algoritmien muutokset pitävät myös huolen siitä, että yritysten sisällöt eivät saa enää yhtä suurta näkyvyyttä kuin aikaisemmin. Hyvien sisältöjen merkitys kasvaa siis entisestään, eikä pelkillä klikkien kalastelulla pötkitä pitkälle.

Lue lisää

sisältömarkkinointi  sisältöstrategia  inbound-markkinointi  sisältösuunnitelma


HubSpotin ja Wistian integraatio mahdollistaa älykkään videostrategian

Mika Ahonen - 20.9.2017 14:59

Nykyisin videoiden rooli on todella merkittävä verkossa. Ne eivät ole vain viihteelliseen käyttöön, vaan niitä käytetään myös yhä enemmän yrityksen liiketoiminnassa. Videoiden avulla yritys voi viedä oman liiketoimintansa uudelle tasolle ja lisätä kannattavuutta.

Lue lisää

HubSpot  sisältöstrategia  videotuotanto  Wistia


HubSpot Content Strategy – uusi sisältöstrategiatyökalu

Noora Salminen - 16.11.2016 13:13

HubSpot Content Strategy on markkinointialustaan ensi vuoden puolella tuleva uusi sisältöstrategiatyökalu, joka auttaa sinua löytämään aiheita, joista juuri sinun kannattaa kirjoittaa. Content Strategy -työkalu on vielä kehityksen alla, mutta Hubi on alustavasti lupaillut sen ilmestyvän portaaleihin vuoden 2017 Q1:n loppupuolella.

 

Lue lisää

HubSpot  sisältöstrategia


Mistä aiheita sisällöntuotantoon

Jani Aaltonen - 30.11.2015 9:30

Tarvitsemme paljon merkityksellistä sisältöä, jotta löydymme hakukoneista kun asiakkaamme etsii vastauksia omiin kysymyksiinsä. Jokainen yritys päättää itse onko yritys mukana vastaamassa näihin kysymyksiin vaiko ei. Kun vastaus on kyllä, tulee olla riittävästi sisältöä, jonka asiakas kokee merkitykselliseksi.
Tarvitsemme merkityksellistä sisältöä paljon, jotta voimme vastata asiakkaidemme kysymyksiin, löydymme hakukoneista ja luomme merkityksiä yrityksemme palveluiden, tuotteiden ja asiakkaiden maailman välille.

Lue lisää

sisältömarkkinointi  sisältöstrategia  sisällöntuotanto


Sisältöstrategia 3 tärkeää vaihetta

Jani Aaltonen - 7.4.2015 14:25

Sisältöstrategia on sana, jota kannattaa hieman kirkastaa. Markkinoinnin tehtävä on tuottaa myynnille liidejä. Ennen B2B:ssä kannatti ostaa telemarkkinointia, tapahtumia, esitteitä yms. Nyt asiakkaamme osto alkaa verkosta. Ostamisen alku menee kaikilla toimialoilla siten, että haemme tietoa verkossa jossain vaiheessa prosessia. Varsinkin alussa, kun emme ole vielä oikein varmoja miten jokin asia ratkaistaan. Tässä prosessissa on tärkeää, että olemme mukana siellä missä asiakkamme on sellaisella viestillä, joka häntä kiinnostaa. Oleellista on, että emme voi myydä tuotteitamme samalla tavalla kuin ennen. Vain laadukas ja merkityksellinen sisältö nappaa asiakkaan huomion hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa ja verkossa. Sisältöstrategia on keskeinen osa inbound-markkinointia. Inbound-markkinointi on se osa markkinointia, joka tuo uusia liidejä myynnille. 

Lue lisää

sisältömarkkinointi  sisältöstrategia  strategia


Sisältöstrategia – 3 syytä miksi investoida

Jani Aaltonen - 23.3.2015 18:57

Ilman oikeaa sisältöä olet hukassa. Olet hukassa, koska sisältö tuo asiakkaasi sivuillesi ja sisältö konvertoi liidin myynnille. Sinä päätät, oletko mukana asiakkaasi elämässä vaiko et. Asiakkaasi hakee tietoa verkosta ja vain oikealla otsikolla ja oikealla strategialla pääset Googlen hakutuloksissa siihen asemaan, jossa asiakkaasi on mahdollista löytää sinut kun hän etsii vastausta kysymykseensä. Sisältöön kannattaa satsata aikaa ja resursseja. Sisältö auttaa myymään. Sisältö luo merkityksen. 


Lue lisää

sisältöstrategia