<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Markkinoinnin automaatio - johtaako termi harhaan?

Jani Aaltonen - 3.11.2014 21:30

Nyt keskustelu käydään paitsi automaatiosta myös liidien generoinnista myynnille. Hyvä niin, koska markkinoinnin tehtävä on hyvien liidien tuottaminen myynnille - liidien generointi. Tässä keskustelussa kohtaa kaksi asiaa: softa ja liidien generointi myynnille. Perinteinen B2B-markkinointi on tuonut myyntiliidit kylmäsoittojen, messujen, suoramarkkinoinnin yms. kautta. Automatiikka mahdollistaa myös tämän. Tässä on kuitenkin iso MUTTA. Asiakkaat eivät käyttäydy kuten ennen. Joten markkinoinnin automaatio tuo organisaatiossa myös ison kissan pöydälle. Kuinka johtamisen ja markkinoinnin prosessin on myös muututtava, jotta liidien generointi myynnille olisi tehokkaampaa ja nykyaikaista? Varmasti johtaa. Usein siksi, että moni ajattelee, että kyseessä on softahanke. Softa on ainoastaan mahdollistaja - enabler. Oikea kysymys kuuluu, mitä softan pitäisi oikein mahdollistaa?

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  myynnin johtaminen  Outbound  markkinoinnin johtaminen  markkinoinnin järjestelmät  inbound-markkinointi


Miksi investoida InBound-markkinointiin?

Anita Patanen - 29.10.2014 14:04

Lupaukset InBound-markkinoinnin kustannustehokkuudesta ja mahdollisuuksista kolkuttavat pääkopassa, mutta kun olisi aika hypätä kielekkeeltä tuntemattomaan alkavat monen puntit tutista. Pitäisi muuttaa koko ajattelumalli ja luottaa siihen, että asiakkaat tulevat luoksesi merkityksellisen sisällön perässä. Nykyiset keinosi markkinoida ovat mielestäsi ihan hyviä. Osa niistä toimii, osa ei niin hyvin, mutta et tiedä mikä osa.Miksi tekisit päätöksen hypätä tuntemattomaan? 

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut ja markkinoinnin tulee muuttua sen mukana. Tutustu näihin kolmeen ostokäyttäytymistrendiin, joiden takia sinunkin on syytä sijoittaa InBoundiin.

Lue lisää

markkinointi  Outbound  markkinointiviestintä  inbound-markkinointi


Miksi InBound? Valaiseva tarina ostokäyttäytymisestä

Noora Salminen - 29.10.2014 12:32

Aseta itsesi hetkeksi asiakkaan asemaan. Teidän toimiston katossa on vanhat loisteputket ja viimeksi eilen niistä yksi sammahti, eikä enää herännyt. On käsittämättömän ärsyttävää kuinka kauan kokoustilan lampulla kestää syttyä. Eikä sähkönkulutuksen aleneminen haittaisi, sillä säästyneillä euroilla voisitte kerrankin varata A-hytit firman pikkujouluristeilylle. Koko valaistuksen uusiminen vieritetään sinun harteillesi. Joten mitä teet? 

Lue lisää

markkinointi  Google  mainonta  Outbound  sisältömarkkinointi  blogi  inbound-markkinointi