<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Teknologia on hyvä renki ja hyvä isäntä

Jani Aaltonen - 23.9.2018 18:30

Monta kertaa kuulee sanottavan kuinka teknologia on hyvä renki ja huono isäntä. Tämä perustuu ilmeisesti ajatukseen, että teknologia on ikään kuin vasara, jota taitava työmies käyttää saadakseen haluamansa asian tapahtumaan tehokkaasti. Minusta tässä on toinenkin puoli, nimittäin teknologia on molempia; hyvä isäntä ja hyvä renki. Selvitän hiukan, jotta ymmärrät.

Lue lisää

johtaminen  muutosjohtaminen


Mitä onnistuminen InBound-markkinoinnissa vaatii B2B-yritykseltä?

Tomi Yrjölä - 14.12.2014 18:12


Viimeisen parin vuoden aikana myös suomalaiset yritykset ovat huomanneet InBound* markkinoinnin, missä yritys valjastaa digitaalisen myyntisuppilon voiman hyödyntämällä kohdennettua sisältöä laadukkaampien liidien tuottamiseen ja nykyasiakkaille suunnattuun lisämyyntiin. 

Kysymys ei ole myynnin ja markkinoinnin rinnalle lisättävästä uudesta palikasta, vaan kysymyksessä on erilainen tapa toimia, joka vaatii muutosta myynnissä ja markkinoinnissa. 

Tuloksia markkinoinnin automaatiosta 

Tulokset alkavat monen organisaation kohdalla näkyä konkreettisesti vasta nyt. Usein on samalla otettu käyttöön kokonaisprosessia huomattavasti helpottava markkinoinnin automaation järjestelmä kuten HubSpot tai Drupal. Niiden pariin hypänneet yritykset kasvattavat nyt markkinosuuksiaan perinteisten firmojen kustannuksella. 

Mutta… samalla moni yritys on pettynyt. Miksi?


 

Lue lisää

sisältömarkkinointi  muutosjohtaminen  social selling  ostopolku  inbound-markkinointi


Menestyvä myyntiorganisaatio & 7 teesiä vuodelle 2015

Tomi Yrjölä - 7.11.2014 7:30

Blogipostauksessa ”Pienet yritykset syö taas isoja”, tuli todettua, että maailma on muuttunut ja muuttuu edelleen kovaa vauhtia, eivätkä isot ja hitaat korporaatiot pysty muuttumaan riittävän joustavasti. 

Nyt suositaan pieniä ja haastajia, koska digitaalisuus suosii persoonallisuutta, joustavuutta ja kykyä toimia reaaliajassa. Koko organisaation valjastamista myyntiin ja viestintään usein melko henkilökohtaisellakin tasolla. Kysy vaikka corporate communications -osastolta: kaikkea, mitä iso B2B-organisaatio ei halua orgaanisesti olla. 

Mahdollisuuksia siis muutosvalmiuksia omaaville yrityksille, mutta millä seitsemällä teesillä kuljetaan kohti menestystä 2015?

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  Google  liidien tuottaminen  digitaalinen myyntisuppilo  Menestyjät 2015  muutosjohtaminen