<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


LinkedIn mainosmuodot 2018

Taru Tammikallio - 20.3.2018 15:46

LinkedIn tunnetaan palveluna, jossa verkostoidutaan ammatillisesti. Työelämään keskittyneenä kanavana se onkin mitä loistavin alusta B2B-markkinoinnille ja -myynnille. LinkedIn-mainonnan vahvuus piilee tarkassa kohdentamisessa. LinkedIn-mainontaa voi toteuttaa useilla eri tavoilla, jotka sopivat erilaisiin tarkoituksiin.

Lue lisää

liidien tuottaminen  some-mainonta  LinkedIn  sosiaalinen media


LinkedIn-videot ovat täällä! Miten käytät ja mitä tarkoittavat markkinoinnille?

Janne Asikainen - 5.10.2017 18:08

LinkedIn, tuo työelämän Facebook, loikkasi nykyaikaan elokuun lopussa ja antoi 500 miljoonalle käyttäjälleen mahdollisuuden julkaista videoita omassa palvelussaan natiivisti. Live-videoista voidaan toistaiseksi vain haaveilla, mutta palataan tähän vielä lopuksi. Aikaisemmin on ollut mahdollisuus jakaa videoitaan YouTuben ja Vimeon kautta, joten mitä ihmeellistä natiivivideoissa sitten on?

Lue lisää

LinkedIn  video  sosiaalinen media  sosiaalisen median strategia  julkaisu sosiaalisessa mediassa


5 ilmaista työkalua helpottamaan myynnin työtä

Fanni Parma - 3.11.2016 8:48

Myynnin ammattilaiset ovat jatkuvasti liikkeellä tapaamassa asiakkaita, soittamassa toiselle tai matkalla antamaan esitystä kolmannelle. Työntekoa voi välillä hankaloittaa se, ettei toimiston mukavuuksia voi ottaa kaikkialle samalla tavalla kuin virkistävän kahvin voi kioskilta ostaa mukaan. Onneksi työntekoa on helpottanut huomattavasti viime vuosien kehitys puhelinten toiminnassa, sillä niitä voi nykyisin käyttää moneen muuhunkin kuin vain puheluihin. Enää ei (välttämättä) tarvitse kiivetä tuolille toimivan signaalin perässä samalla, kun yrittää kirjoittaa tärkeän puhelun muistiinpanoja taskusta löytyneiden kassakuittien taakse huonolla kynällä.

Lue lisää

myynti  myynnin työkalut  CRM  HubSpot crm  LinkedIn  Slack  Evernote  mobile CRM  mobile


4 tapaa käyttää LinkedIniä B2B-myynnissä

Noora Salminen - 19.1.2015 7:52

LinkedInissä on suomalaisia käyttäjiä yli miljoona (lähde) ja kansainvälisellä tasolla rekisteröityneitä on päälle 300 miljoonaa (lähde). Etenkin B2B-yritykset ovat alkaneet hyödyntää LinkedIniä markkinoinnin lisäksi myynnissä. “ammattilaisten sosiaalinen media” on loistava paikka potentiaalisten asiakkaiden kanssa verkostoitumiseen - ja sitä kautta liidien keräämiseen. Ota seuraavista vinkeistä vaari, kun haluat valjastaa LinkedInin osaksi myyntiäsi:

Lue lisää

B2B-myynti  LinkedIn  prospektointi