<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


LinkedIn mainosmuodot 2018

Taru Tammikallio - 20.3.2018 15:46

LinkedIn tunnetaan palveluna, jossa verkostoidutaan ammatillisesti. Työelämään keskittyneenä kanavana se onkin mitä loistavin alusta B2B-markkinoinnille ja -myynnille. LinkedIn-mainonnan vahvuus piilee tarkassa kohdentamisessa. LinkedIn-mainontaa voi toteuttaa useilla eri tavoilla, jotka sopivat erilaisiin tarkoituksiin.

Lue lisää

liidien tuottaminen  sosiaalinen media  LinkedIn  some-mainonta


Laskeutumissivu eli ländäri uusasiakashankinnassa. 5 vinkkiä.

Anita Patanen - 20.11.2014 17:34

Laskeutumissivut eli ländärit ovat sivuja, jotka on rakennettu muuttamaan anonyymit kävijät liideiksi. Sivulta kävijät voivat ladata itselleen hyödyllistä materiaalia vastineeksi yhteystietojensa jättämisestä. Rakentaessasi laskeutumissivua, kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja tehdäksesi siitä liidejä konvertoivan. Tässä 5 parasta käytäntöä, jotka kannattaa toteuttaa laskeutumissivullasi.

1. Tarjoa vain yksi etenemismahdollisuus: materiaalin lataaminen

Kävijät ova sivullasi vain yhden tarkoituksen takia: jättääkseen yhteystietonsa materiaalin lataamista vastaan. Sivulla tulisi olla siis vain yksi CTA eli toimintakehotus ja sen tulisi olla yksiselitteinen, kuten "lataa opas". Ländäriltä kannattaa poistaa myös navigaatio, sillä testien mukaan ländärit, joilla ei ole navigaatiota, konvertoivat paremmin.

Lue lisää

liidien tuottaminen  ländäri  inbound-markkinointi


Liidien generointi inbound-markkinoinnin avulla

Noora Salminen - 19.11.2014 9:23

Ennen kuin mennään liidien generointiin, kerrataanpa mikä liidi oikeastaan on. Liidi on henkilö, joka on jollain tavalla ilmaissut olevansa kiinnostunut yrityksen tarjoamista hyödyistä tai ainakin sen liiketoiminta-alueelle keskeisistä aiheista. Liidejä ovat siis kontaktit, jotka ovat voineet esimerkiksi ottaa sinuun suoraan yhteyttä kysyäkseen lisätietoja, tai kuten useimmiten inbound-piireissä, antaneet tietonsa sinulle yhteystietolomakkeella esimerkiksi ladatessaan verkkosivuiltasi e-kirjan tai ilmoittautuessaan isännöimääsi webinaariin.

Lue lisää

liidien tuottaminen  sisältömarkkinointi  inbound-markkinointi


Sosiaalinen media - prospektointi ja liidit

Noora Salminen - 13.11.2014 8:08

Liidien generointi onnistuu esimerkiksi yrityksen omilla verkkosivuilla. Sosiaalista mediaa ei kannata kuitenkaan sivuutta, sillä esimerkiksi Facebookissa on yli miljardi ja Twitterissä yli 230 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää. Fiksut markkinoijat ymmärtävät sen tarkoittavan sitä, että juuri nyt on paras hetki käyttää sosiaalisia alustoja prospektointiin. Markkinoijan näkökulmasta sosiaalisen median ydin on siellä vapaasti saatavilla oleva tieto, jonka ansioista sosiaalinen media on mitä otollisin ympäristö prospektointiin ja liidien generointiin. Informaatioon pääsee käsiksi kuitenkin vain seuraamalla ilmiöitä sekä osallistumalla keskusteluihin. Keskustelut käydään sosiaalisen median kanavissa ja markkinoijien täytyykin olla itse paikalla vuorovaikuttamassa.

Lue lisää

liidien tuottaminen  sosiaalinen media  prospektointi


Myyntiin vauhtia. Tee nämä kolme asiaa.

Anita Patanen - 7.11.2014 13:03

Me kaikki olemme joskus olleet siellä. Siinä tilanteessa kun myynti tuntuu takkuavan, uusia liidejä ei tunnu tulevan ja paineet lisätä vauhtia ovat silti olemassa. Valmis menestysresepti on kuitenkin olemassa ja jaamme sen nyt kanssanne. Laita myyntisi vauhtiin näiden kolmen kohdan kautta.

Lue lisää

liidien tuottaminen  B2B-myynti  digitaalinen myyntisuppilo  inbound-markkinointi


Menestyvä myyntiorganisaatio & 7 teesiä vuodelle 2015

Tomi Yrjölä - 7.11.2014 7:30

Blogipostauksessa ”Pienet yritykset syö taas isoja”, tuli todettua, että maailma on muuttunut ja muuttuu edelleen kovaa vauhtia, eivätkä isot ja hitaat korporaatiot pysty muuttumaan riittävän joustavasti. 

Nyt suositaan pieniä ja haastajia, koska digitaalisuus suosii persoonallisuutta, joustavuutta ja kykyä toimia reaaliajassa. Koko organisaation valjastamista myyntiin ja viestintään usein melko henkilökohtaisellakin tasolla. Kysy vaikka corporate communications -osastolta: kaikkea, mitä iso B2B-organisaatio ei halua orgaanisesti olla. 

Mahdollisuuksia siis muutosvalmiuksia omaaville yrityksille, mutta millä seitsemällä teesillä kuljetaan kohti menestystä 2015?

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  Google  liidien tuottaminen  digitaalinen myyntisuppilo  Menestyjät 2015  muutosjohtaminen