<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Mikä on Hubspot?

Suvi Saranki - 6.9.2018 8:35

HubSpot on inbound-markkinoinnin ja myynnin ohjelmisto, joka auttaa houkuttelemaan vierailijoita, konvertoimaan liidejä ja saamaan lisää asiakkuuksia. Tämän tekstin tarkoituksena on antaa kattava kuva siitä, mikä HubSpot on ja mihin yritykset pystyvät sitä hyödyntämään.

Lue lisää

HubSpot  HubSpot crm  HubSpot Sales  HubSpot Service Hub


How to Increase Efficiency with HubSpot Integrations: Case Svea Ekonomi

Jael Nyman - 28.6.2018 10:32

Svea Ekonomi is a Swedish company offering financial and administrative services. Svea Ekonomi is a leading actor in Northern Europe, with offices in several different countries, including – since 2002 – Finland. The company provides services like factoring, ledger administration and debt administration.

Svea Ekonomi had been using HubSpot’s CRM for a few years when they realized that an integration into some sort of company information database would make the sales team’s work both easier and more efficient. They turned to Sales Communications, a HubSpot diamond partner, for help.

Lue lisää

inbound marketing  HubSpot Sales  hubspot integration


Chat-palvelu nettisivuille - kasvata luottamusta, lisää myyntiä

Taru Tammikallio - 6.6.2018 7:43

Zendeskin uuden infografiikan mukaan, 77% verkkoshoppailijoista haluaa puhua asiakaspalvelijan tai muun asiantuntijan kanssa ennen ostopäätöksen tekemistä. Samaan aikaan, jopa 50% ihmisistä jättää ostoksensa tekemättä vuorovaikutuksen puutteen vuoksi. Mitä tämä tarkoittaa myynnin ja asiakaspalvelun kannalta?

Lue lisää

HubSpot  HubSpot Sales  inbound 2018  inboundmarkkinointi  Chat-palvelu


HubSpot-alustan uutuudet 2018

Noora Salminen - 6.10.2017 10:58

HubSpot luokitellaan usein markkinointi- ja myyntiautomaatioksi. HubSpot on kuitenkin laajentunut entisestään ja pian alustasta löytyy kaikki, mitä yrityksen pyörittämiseen tarvitaan: markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu. Christopher O'Donnell, HubSpotin tuotepäällikkö kertoi Inbound 2017 -tapahtumassa CRM:n olevan jatkossa koko alustan keskiössä, sekä lukuisista uusista työkaluista ja ominaisuuksista, jotka nyt esittelen sinulle.

Lue lisää

HubSpot  trendit  HubSpot crm  HubSpot Sales


Uusia päivityksiä propertyjen hallintaan HubSpotissa

Mika Ahonen - 24.5.2017 14:05

HubSpot toteutti uudistuksia propertyjen luomiseen ja hallinnoimiseen. Suurin syy näihin päivityksiin on myynnin tehokkuuden parantaminen ja nopeus toimia CRM:n kanssa. Mitä nopeammin tietojen kirjaaminen onnistuu HubSpotiin, sitä enemmän jää aikaa itse myynnille. Liikevaihto ja tulos tulevat myynnin kautta. Tämän lisäksi kirjattavan tiedon tulee olla relevanttia, koska väärä tieto voi pahimmassa tapauksessa ohjata yrityksen johtoa tekemään vääriä liiketoiminnallisia päätöksiä.

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  CRM  HubSpot  HubSpot Sales


HubSpot CRM:n uudistunut tehtävien hallinta

Mika Ahonen - 5.5.2017 8:07

HubSpot julkaisi uudistuneen tehtävien hallinnan työkalun. Aluksi lyhyesti mikä merkitys tehtävillä on HubSpotin CRM:ssä. Tehtävät ovat jokaisen myyntitiimin tärkein työkalu, joka takaa menestyksen. Tehtävät auttavat seuraamaan ja työskentelemään sekä kontaktien että mahdollisuuksien (deals) kanssa. On hyvä muistaa, että jokainen menetetty tehtävän seuranta on samalla menetetty mahdollisuus saada asiakas. Eli kyseessä on hyvin tärkeä työkalu liiketoiminnan kannalta.

 

Lue lisää

HubSpot  HubSpot crm  HubSpot Sales