<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


UX & SEO – Paranna käyttäjäkokemusta ja hakukonenäkyvyyttä sisällöillä

Johanna Virmavirta - 21.8.2017 13:36

Hakukoneen, esimerkiksi Googlen, ensisijainen päämäärä ja tehtävä on toimittaa asiakkaalle mahdollisimman relevantteja hakutuloksia mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Jotta hakukone pystyisi tehtävän suorittamaan, on esimerkiksi Google ottanut käyttöön tekoälyteknologiaa, joka pyrkii ymmärtämään kunkin sivuston relevanttiutta esitetylle haulle.

Lue lisää

hakukoneptimointi  seo  mobiilihakukoneoptimointi  ux  käyttäjäkokemus


Videoiden hakukoneoptimointi

Fanni Parma - 7.8.2017 11:34

Jos et ole täysin kiven alla asunut, niin tiedät, että videot kasvattavat alati suosiotaan. HubSpotin mukaan verkossa tapahtuvista aktiviteetista jopa  liittyy videoihin, joten vuoden 2017 State of Inbound ei todellakaan liioitellut kertoessaan, että videot tulevat muuttamaan koko sisällöntuotannon pelin. Videosisältöä näkyy yhä enenevissä määrin kirjoitetun tekstin rinnalla – jos kaipaat enemmän tietoa siitä, mitä videot merkitsevät markkinoijalle, kirjoitin äskettäin B2B-videoiden trendeistä postauksen.

Lue lisää

hakukoneptimointi  video  seo  b2b-video  videotuotanto


Uusi SEO on sisältöä kaikilla rintamilla

Johanna Virmavirta - 21.11.2016 7:05

SEO-guru ja Mozin perustaja Rand Fishkin kertoi hakukoneoptimoinnin uusimmista tuulista Inbound 2016 -tapahtumassa Bostonissa. Jotta näkyvyyttä hakutuloksissa voitaisiin hänen mukaansa saavuttaa, on optimoijien yhä enemmän ymmärrettävä käyttäjäkokemusta sekä sitä, miten ja mitä ihmiset verkossa ollessaan etsivät ja miten verkon hakukoneet toimivat. Googlen painottuminen yhä enemmän tekoälyyn sekä suuri määrä algoritmipäivityksiä viimeisen kahden vuoden aikana ovat muuttaneet perinteisen SERPin ulkoasua ja hakukonerankingin sääntöjä. Google ei myöskään paljasta verkon liikenteeseen tai hakuihin ja niiden tuloksiin liittyvää dataa enää entiseen malliin, joten optimointi on yhä haastavampaa.

Lue lisää

hakukoneptimointi  seo


Miten Accelerated Mobile Pages muuttaa SEO:a?

Joni Laukkonen - 17.11.2016 10:01

Internetin käyttö on lisääntynyt huomattavasti mobiililaitteilla viimeisten vuosien aikana. Tämä on asettanut vaatimuksia niin datayhteyksille kuin verkkosivuillekin. Mobiilidatayhteyksien nopeudet ovat kasvaneet koko ajan ja samalla verkkosivuista on tullut entistä monipuolisempia ja raskaita ladata mobiililaitteilla. Mobiilikäyttäjät odottavat, että verkkosivut latautuvat nopeasti myös heidän mobiililaitteillaan samalla tavalla kuin tavallisilla tietokoneilla.

Lue lisää

hakukoneptimointi  seo  mobiilihakukoneoptimointi  AMP


7 vinkkiä: Hakukoneoptimointi ja sisältömarkkinointi

Fanni Parma - 14.10.2016 10:38

 

Digitaalisen markkinoinnin aallonharjalla surffaaminen vaatii aikamoista taiturointia. Ei riitä, että on perillä kaikista alalla vallitsevista trendeistä, vaan yrityksiä haastetaan jatkuvasti keksimään uudenlaisia keinoja markkinoida ja kommunikoida kuluttajan kanssa. Muutoksen pyörityksessä voi olla välillä vaikea pysyä mukana, mutta mikään velho ei kuitenkaan tarvitse olla huomatakseen digitaalisen markkinoinnin tärkeimmiksi tärpeiksi hakukoneoptimoinnin ja sisältömarkkinoinnin. Tämän kirjoituksen tarkoituksena on kannustaa yrityksiä ottamaan digitaalisen markkinoinnin haasteet rohkeasti vastaan ja lähteä taltuttamaan seuraavaa hyökyaaltoa.

Lue lisää

hakukoneptimointi  sisältömarkkinointi  inbound-markkinointi  digitaalinen markkinointi


Miten löydät oikeat hakusanat?

Fanni Parma - 11.8.2016 10:22

Työskentely hakukonemarkkinoinnin ympärillä kehittyy jatkuvasti. Tänä päivänä prosessissa tärkeässä roolissa toimivien hakusanojen keksiminen muistuttaa jo melkeinpä taidetta, joka koettelee paatuneimmankin asiantuntijan luovuutta. Mitkä ovat parhaat keinot luoda oikeanlaiset, kaikkein kantavimmat hakusanat eli avainsanat, joiden avulla organisaatiosi (tai vaikka blogisi) löytyy internetin syövereistä?

 

Lue lisää

hakukoneptimointi  avainsanat  hakusanat  long-tail keywords  keywords  hakusanatutkimus