<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Vaihda nykyinen Wordpress -sivustosi HubSpot CMS-alustalle

Jani Aaltonen - 7.10.2018 16:18

Wordpress on hyvä julkaisualusta ja toimii yrityksille, joilla verkko on itsenäinen kokonaisuus ja irti myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosesseista.

HubSpot on hyvä julkaisualusta, kun haluat verkon osaksi myynnin-, markkinoinnin-, ja asiakaspalvelun prosessia. HubSpot CMS on hankittavissa ilman markkinoinnin automaatiota ja maksullisia muita HubSpot-palveluita.

Lue lisää

CMS  HubSpot


CMS vai COS?

Joni Laukkonen - 12.1.2015 16:24

Verkkosivuprojektia aloitettaessa vastaan tulee kysymys, että minkä päälle kotisivuja lähdetään rakentamaan. Pitäisikö sitä valita perinteinen CMS vai uuden karhea COS? Ennen valintaa on varmaankin syytä käydä pikaisesti läpi mitä nämä ovat. CMS on lyhenne "Content Management Systemistä" (sisällönhallintajärjestelmä). Tunnetuimpia CMS-alustoja ovat WordPress, Drupal ja Joomla. Näistä olet osasta varmasti kuullutkin. CMS:n saapuminen auttoi ei-niin-teknisiä ihmisiä luomaan sisältöä verkkosivuille, jonka myötä järjestelmä kasvoikin räjähdysmäiseen suosioon. COS eli "Content Optimization System" (sisällönoptimointijärjestelmä) eroaa perinteisestä CMS-maailmasta muutamalla suurella eroavaisuudella. Kaikista suurin ja hienoin asia mitä COS tuo mukanaan CMS:ään verrattuna on fakta, että se on kokonainen. Se ei koostu kymmenistä omia osioitaan pyörittävistä plugineista kasattuna samaan läjään. Se on kokonainen järjestelmä.

Lue lisää

CMS  COS  verkkosivut


HubSpot vai WordPress?

Joni Laukkonen - 12.12.2014 16:40

Mistä puhutaan?

WordPress on julkaisualusta (CMS "Content management system"), jolla saa ihan näyttäviä ja toimivia verkkosivuja aikaiseksi jo pienellä osaamisella. HubSpot on täysin itsenäisesti toimiva koko verkkotoiminnan hallinnointiin tarkoitettu alusta (COS "Content optimization system").

Sisällön luominen

WordPress

Kuten todettu, sisällön luonti WordPressiin tapahtuu joskus jopa liiankin yksinkertaisesti. Suuren käyttäjämääränsä ansiosta valmiita teemoja on todella runsaasti. Teemoja on sekä ilmaisia että maksullisia. Parhaassa tapauksessa löytyy tarpeisiisi vastaava valmis teema, joka vain konfiguroidaan haluamallasi tavalla ja syötetään sisältö sivuille.

Lue lisää

CMS  COS  bloggaaminen