<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Markkinoinnin trendit 2018

Mira Björkbacka - 7.2.2018 10:29

Tiistaiaamuna kävelin pienessä lumipyryssä kohti Clarion-hotellia. Luvassa oli aamupäivä Kansainvälinen tuoteviestintä 2018 -tapahtumassa. Lupasin edellisenä päivänä Janille tulla ottamaan muistiinpanoja hänen puheestaan. ”Muistiinpanoista sitten blogiteksti ja kamera tietysti mukaan”, minua ohjeistettiin.

Lue lisää

B2B-markkinointi  myynti  mobiili  sosiaalinen media  Vinkit  trendit  uusien asiakkaiden hankinta  bloggaaminen  blogi  myyntiprosessi  2018  markkinoinnintrendit2018  kansainvälinentuoteviestintä


Vuoden 2016 luetuimmat blogit

Fanni Parma - 30.12.2016 14:02

It’s the final countdown! No niin, nyt kun kaikilla soi Europen ikivihreä kasarihitti päässään, olemme oikeanlaisessa tunnelmassa aloittaaksemme Sales Communicationsion vuoden niputuksen tiukkaakin tiukempaan pakettiin. Julkaisimme vuonna 2016 61 postausta blogiimme, mikä oli reilut 7 % enemmän kuin edellisenä vuotena ja samalla keräsimme 5 765 vierailua kokonaisuudessaan. Tässä on listaus parhaiten lukijoihin uponneista vuonna 2016 julkaistuista blogeista.

Lue lisää

HubSpot  bloggaaminen  yritysblogi  inbound-markkinointi  parhaat  sales communications


Näin kirjoitat avainsanaoptimoidun blogiartikkelin

Johanna Virmavirta - 28.9.2016 13:09

Blogiartikkelin tarkoituksena on paitsi jakaa informaatiota, viihdyttää, viedä markkinointiviestiä eteenpäin ja rakentaa yrityksen brändi-imagoa, myös vastata ihmisten hakukoneelle esittämiin kysymyksiin ja tukea yrityksen verkkosivujen hakukoneoptimointia. Siksi artikkeli tulisi rakentaa mielenkiintoisen ja luettavan sisällön lisäksi avainsanojen ympärille niin, että hakukone ymmärtää, mistä artikkelissa on kyse ja osaa näin toimittaa sen hakua tekevän vastaanottajan ulottuville. Blogin hakukoneoptimointi onnistuu näillä ohjeilla. 

Lue lisää

sisältömarkkinointi  bloggaaminen


Minkälainen on hyvä blogiotsikko?

Johanna Virmavirta - 24.5.2016 10:21

Blogiotsikko on ensimmäinen asia, jota hakukoneet ja sosiaalisen median alustat tiedon etsijälle tarjoilevat kokonaisesta sisällöstä. Hakukoneoptimoinnin ja sisältömarkkinoinnin kasvun myötä vetävä blogiotsikko on yhä tärkeämpi houkutin, jolla saadaan asiakkaat oman viestin äärelle. Sen askartelusta onkin tullut sisällöntuottajan sanataidetta.

Lue lisää

sisältömarkkinointi  bloggaaminen  hakukonemainonta


Mistä aiheita yritysblogiin?

Noora Salminen - 27.10.2015 16:47

Yritysblogin kirjoittaminen on kannattavaa monestakin syystä. Mutta usein hyvin alkanut matka saattaa tyssätä jo alkuvaiheessa, kun yritetään keksiä aihetta ensimmäiselle blogiartikkelille. Omista tuotteista ja palveluista ei saa kirjoittaa.. Oman yrityksen historiasta ei saa kirjoittaa.. Mistä sitten saa ja kannattaa kirjoittaa?

Lue lisää

bloggaaminen  blogi  yritysblogi


Yritysblogin kirjoittaminen - 10 kohdan opas

Noora Salminen - 10.3.2015 15:28

Aloitetaan siitä, että kuka voi kirjoittaa yritysblogia? No mietitäänpä... Joku, joka on ymmärtänyt kuinka tärkeää on, että yrityksellä on blogi. Ehkä hän myös itse seuraa blogeja. Ainakin tyyppi on niin kiinnostunut aiheesta, että lukee inbound-markkinointiin ja bloggaamiseen liittyviä oppaita. Ding, ding, ding! Meillä on voittaja! Sinä olet loistava bloggaajaehdokas.

Lue lisää

bloggaaminen  yritysblogi