<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Kuinka skaalata myyntiä digitaalisten kanavien kautta?

Suvi Saranki - 29.5.2018 8:15

Monet epäilevät, toimivatko inbound-markkinoinnin toimenpiteet juuri heidän alallaan. Fakta kuitenkin on, että suomalaiset työikäiset viihtyvät verkossa riippumatta alasta. Suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa verrattuna muihin Euroopan maihin  92,5 % suomalaisista työikäisistä on verkossa joka päivä.. Tämän vuoksi on tärkeää, että verkossa ollaan ja näytään.

Google ja Facebook ovat kaksi todella tärkeää kanavaa, niissä nimittäin vietetään aikaa eniten. Vivuttaessa myyntiä ja markkinointia, tulee erityisesti huomioida, että se tapahtuu kanavissa, joissa kohderyhmääsi edustavat ihmiset ovat. Haluat yrityksesi löytyvän Googlesta, kun potentiaalinen asiakas etsii tietoa alastasi, palveluistasi tai tuotteistasi.

Lue lisää

B2B-myynti  digitalisaatio  inbound-myynti


Drift chatbot - keskustele asiakkaasi kanssa 24/7/365

Jael Nyman - 14.5.2018 14:33

Me Sales Communicationsillä huomasimme, että asiakkaamme ovat sivuillamme vuorokauden jokaisena tuntina, vuoden ympäri. Otimme siksi käyttöön Drift chatbotin, joka buukkaa tapaamisia ja vastaa asiakkaiden kysymyksiin silloin, kun emme itse ole paikalla. Mitä Drift kustantaa ja miten se toimii? Yhdessä Driftin Michele Albanesen kanssa järjestimme webinaarin, jossa kerroimme lisää aiheesta.

Lue lisää

B2B-myynti  inbound-markkinointi  inbound-myynti  Chatbot  markkinoinnintrendit2018


Miten Chatbot helpottaa myyjän työtä

Jani Aaltonen - 9.10.2017 11:24

Chatbotit tulevat nyt lujaa markkinoille. Tekoäly on siinä vaiheessa, että voimme simuloida ihmisen kanssa käytyjä keskusteluja ja luoda verkkoon nopeita kohtaamisia, joissa käymme kevyitä dialogeja asiakkaidemme kanssa ja palvelemme heitä silloin, kun he haluavat, siten kun he haluavat ja tavalla jonka he kokevat mielenkiintoiseksi.

Lue lisää

B2B-myynti  trendit  Myynnin murros  myynnin työkalut  Chatbot


Inbound-myynnissä ajoitus ratkaisee

Panu Musakka - 20.6.2017 14:38

Keskustelu käy kuumana

Suomalainen myynti- ja markkinointikeskustelu kuhisee juuri nyt sosiaalisessa mediassa kuumempana kuin koskaan aiemmin. Ihmiset puhuvat asiakaskokemuksesta, sosiaalisesta myynnistä, henkilöbrändeistä, inboundista, outboundista sekä smartboundista. Kiitos keskusteluun osallistuneille, tykkääjille, seuraajille sekä heittereille.

Lue lisää

B2B-markkinointi  myynti  B2B-myynti  inbound-markkinointi


Inbound sales: miten rakentaa tehokas prosessi myyntiin?

Fanni Parma - 4.4.2017 14:58

 

Vuonna 2016 generoimme asiakkaidemme kanssa yhteensä 24 000 liidiä. On siis turvallista sanoa, että suomalaisissa yrityksissä ei ole ongelmia tuottaa liidejä. Siksi kuluvana vuonna kannattaa selvittää, miten generoiduista liideistä saataisiin seuraavaksi tehtyä kauppaa.

Lue lisää

myynti  B2B-myynti  sales  inbound-markkinointi  Smarketing  inbound-myynti


5 oppia SaaS- ja pilvipalveluiden myynnistä

Jani Aaltonen - 29.9.2016 17:38

Olen vuodesta 2010 asti myynyt ja auttanut asiakkaitamme myymään SaaS (Software as Service) -palveluita usealla eri toimialalla. Tilitoimistoille ja yrityksille kirjanpitoa palveluna, CRM:ää, pilvipalveluiden integraatioita toisiinsa, pankkipalveluja ja lakiasiainpalveluja (kyllä, verkossa). Pilvipalveluja (Amazon, Microsoft, Google-kumppani), laskutussoftaa, markkinoinnin automaatiota (Pardot ja HubSpot), ERP:iä, maksupalveluja ja montaa muuta. Nykyisin olemme HubSpotin platinakumppani, Googlen partneri sekä Scriben ja ZEFin kumppani. Minut on myös valittu HubSpotin kansainväliseen Accredited trainer-ryhmään. Lisäksi olen osakkaana kahdessa startupissa: www.eronkeskella.fi:ssä sekä valmenna.fi:ssä. Toinen tuo avun eronneille, avioeroa harkitseville sekä eron keskellä oleville. Toinen tarjoaa valmentajille ja konsulteille verkkoalustan, tuotannon sekä markkinoinnin tuen digitalisoidessaan omia palveluitaan. Lisäksi istun Novetoksen hallituksessa. Palveluiden ja pilvipalveluiden myynti on tuttua tekemistä.

Lue lisää

B2B-myynti  saas