<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Let your Lead Decide - Release Your Calendar

Markus Puhakka - 19.3.2018 12:28

Don't you just love the convenience of booking a meeting with a lead? Always finding the right spot at the first attempt. Life is beautiful, easy and full of roses. All provided by a ChatBot and AI. The result? UX as positive as possible. 

Lue lisää

B2B  In English  ux  Chatbot


B2B-markkinointi: viha-rakkaussuhde teknologiaan

Fanni Parma - 19.5.2017 15:06

Digitaalisessa ajassa uusien ohjelmien ja teknologioiden oppiminen on arkipäiväistynyt radikaalisti. Uusia päivityksiä saapuu jatkuvalla syötteellä ja työntekijöitä vaaditaan oppimaan uutta nopeasti ja tehokkaasti. Kun yritykset kasvavat ja teknologiat kehittyvät, tarvitaan digijunassa pysymiseen jatkuvaa valppautta ja kouluttautumista.

Lue lisää

B2B-markkinointi  markkinointi  B2B  HubSpot  markkinoinnin järjestelmät  inbound-markkinointi  teknologia  B2B-Yritys  markkinoinnin teknologia  b2b-markkinoija


5 vinkkiä B2B-sähköpostimarkkinointiin

Fanni Parma - 3.5.2017 9:09

Sähköposti on nopea ja edullinen viestintätapa, minkä takia se oli yritysten yksi suosituimmista markkinoinnin kanavista vuonna 2016. Eikä ihme, sillä sähköpostin hyviä puolia ovat erinomaiset personointimahdollisuudet ja korkea tuottoprosentti eli ROI (return of invest) – jopa 4 300 %. Sähköpostia käytetään enemmän kuin ikinä ja käyttäjien määrän on ennustettu nousevan 2,9 miljardiin vuoteen 2019 mennessä.

Statistiikkojen perusteella on siis turha yrittää väittää, että yritysten ei enää kannattaisi panostaa sähköpostimarkkinointiin. Varsinkin, kun nykyisin sähköpostin voi helposti tarkistaa älypuhelimella useaan otteeseen päivän aikana ja puhelin kulkee mukanamme kaikkialle.

 

Lue lisää

B2B-markkinointi  B2B  sähköposti  sähköpostimarkkinointi  b2b-sähköpostimarkkinointi


Miten ostamisen muutos vaikuttaa B2B-yrityksen sisältösuunnitelmaan

Fanni Parma - 19.4.2017 16:13

Sisällön kulutuksen tottumukset ovat muuttuneet. Samalla kun asiakkaiden ostoprosessit kasvavat pidemmiksi ja monimutkaisemmiksi, ostajilla on aiempaa vähemmän aikaa omistautua ostoa edeltävälle tutkimustyölle. Ei ole siis ihme, että on demand -palveluiden, interaktiivisuuden ja mobiiliresponsiivisuuden kaltaiset trendit ovat kasvattaneet suosiotaan B2B-yritysten sisältömarkkinoinnissa.

Lue lisää

B2B-markkinointi  B2B  sisältömarkkinointi  sisältösuunnitelma  digitaalinen markkinointi  B2B-Yritys  sisältö


Liidien generointi verkkosivuilla

Noora Salminen - 4.11.2014 14:02

Mitä tekemistä verkkosivuillasi on liidien kanssa? Tutkimusten mukaan yli 50 % ostomatkoista alkaa Googlesta. Jos olet pelannut korttisi hyvin, suurin osa sinun liiketoimintaasi koskevia hakuja tekevistä potentiaalisista asiakkaista päätyy sinun sivuillesi, kiinnostuu sinun palveluistasi tai tuotteistasi ja antaa sinulle yhteystietonsa.

Lue lisää

liidi  konversio  liidien tuottaminen  liidin generointi  B2B  verkkosivut


Webinaari kuinka rakennat digitaalisen myyntiprosessin

Jani Aaltonen - 16.10.2014 11:58

Ostaminen on muuttunut ja asiakkaat hakevat tietoa verkosta omiin tarpeisiinsa. Muutos koskettaa jokaista toimialaa ja antaa nykyaikaiselle markkinoijalle uusia mahdollisuuksia. Nämä mahdollisuudet ovat suomalaisissa yrityksissä vielä varsin hyödyntämättä. Tule webinaariin katsomaan kuinka rakennat digitaalisen myyntiprosessin joka tuottaa myynnille liidejä sekä laskee myynnin kustannuksia.

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  liidi  markkinointi  liidien tuottaminen  B2B  liidien kerääminen  digitaalinen myyntisuppilo  myyntiprosessi  inbound-markkinointi