<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Yrityksen referenssit: 13 asiakaskokemusta videolla

Suvi Saranki - 18.7.2018 9:19

Luottamus on painava tekijä ostopäätöksessä. Mieti hetki omaa ostokäyttäytymistäsi. Ostatko tuotteen tai teetkö palvelutilauksen, jos et luota myyjään? Tuskinpa. Yleisesti ottaen meidän ihmisten ostokäyttäytyminen on hyvin samantyyppistä, oli kyseessä sitten henkilökohtainen ostotapahtuma tai liiketoimintaan liittyvä hankinta. Tutkimme tuote- tai palveluvalikoimaa ja teemme ostopäätöksen tärkeiden metriikoiden (hinta, laatu yms.) perusteella. Kuitenkin, luottamus on tekijä, joka on jollain tavalla olemassa ostajan mielessä.

Lue lisää

video  Asiakascase  b2b-video  videotuotanto  asiakaskokemus


Inbound-rekrytointi: työnhakijoita ja vahva yritysbrändi – Case Finitec

Noora Salminen - 2.2.2018 8:13

Finitec on johtava suomalainen IT-agentuuri, joka tuo työtä ja toimeksiantoja asiantuntijoille yhdistämällä huippuosaajat ja parhaat työpaikat. Lyhyesti, Finitec on IT-rokkistarojen keikkamyyntitoimisto. Yrityksellä on hyvä orgaaninen kasvuhistoria ja vuoden 2018 kasvutavoite on jälleen kasvaa 25 %, joka herätti tarpeita rekrytoinnille.

Lue lisää

Asiakascase  inbound-rekrytointi


Kulttuurin muutos: BLC:n matka inbound-markkinointiin

Johanna Virmavirta - 3.5.2017 14:56

BLC on suomalainen turva- ja tietotekniikan palvelukonserni, joka toimii valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. BLC:llä on palveluksessaan yli 300 turva-, tieto- ja tietoliikennetekniikan huippuasiantuntijaa. BLC:n asiakkaita ovat eri toimialojen yritykset sekä julkisen ja kolmannen sektorin organisaatiot.

Lue lisää

inbound-markkinointi  Asiakascase


Starting A Cloud Revolution – Redesigning Nordcloud’s website to power rapid growth across Europe

Johanna Virmavirta - 28.9.2016 9:36

How do you start a revolution?

Or more specifically — and perhaps more challengingly — how do you start a revolution within the field of B2B IT services? Well, the answer is through a carefully crafted inbound website that combines strategic design, emotive messaging, and stunning landscape imagery.

Lue lisää

web  HubSpot  Verkkosivujen uudistaminen  verkkosivut  In English  Hubspot Impact Awards  Asiakascase