<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miten HubSpot Akatemian jäsenyyden voi hankkia?

0710.2020

Markkinoinnin automaatioHubSpotHubSpot Akatemia

HubSpot Akatemian jäsenyyden voit hankkia kätevästi verkossa. Akatemian lisenssejä on kolmea eri tasoa ja lisenssisopimuksen kesto on 12 kuukautta.

HubSpot Akatemiasta voi ostaa joko yksilölisenssin, tiimilisenssin (3 hlöä) tai yrityslisenssin (5 hlöä). Valitse ensin minkä jäsenyyden haluat hankkia ja paina sen jälkeen “osta jäsenyys” painiketta valitsemasi lisenssin kohdalla. Tämän jälkeen sivu ohjaa sinut täyttämään tilauslomakkeen. Maksutavaksi voit valita joko verkkolaskun, sähköpostilaskun, paperilaskun tai luottokortin. Jäsenyys maksetaan yhdessä erässä ja maksuaika on seitsemän päivää.

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen ja painanut “tilaa lisenssi” painiketta, saat sähköpostilla vahvistusviestin. Vahvistusviestissä on hyödyllistä tietoa akatemiasta, oppimisympäristöstä ja työpajoista. 

Jäsenmaksu sisältää kaikille:

  • Työpajat vuosiohjelman mukaan
  • Digitaalinen oppimisympäristö ja pääsy koulutusmateriaaliin
  • Online koulutus uusista HubSpot-ominaisuuksista
  • Webinaarit
  • HubSpot ystäväryhmä Facebookissa
  • HubSpot tuki 24/7/365

Löydät lisää tietoa työpajoista ja HubSpot Akatemian jäsenyydestä blogissamme.

Nyt voit myös kokeilla HubSpot Akatemiaa 30 päivää veloituksetta. Kokeilujakson aikana voit osallistua valmennuksiin, saat pääsyn oppimisympäristöön ja tukipalveluun. Näet miten Sales Communicationsin HubSpot Akatemia toimii ja saat kokemuksen Suomen parhaasta HubSpot-tuki- ja koulutusohjelmasta.

 

Tutustu uuteen HubSpot koulutus- ja tukipalveluun

Käytännönläheiset työpajat

HubSpot Akatemian järjestämät työpajat ovat ilmaisia jäsenille. Jokaisella työpajalla on oma ohjelma ja niiden avulla nostat omaa osaamistasi seuraavalle tasolle.

*Työpajat järjestetään tällä hetkellä vallitsevan tilanteen takia ainoastaan virtuaalisesti.

Työpajoissa käydään läpi kaikkea sitä mitä moderni markkinoinnin ja myynnin ammattilainen tarvitsee. Esimerkiksi miten voit parantaa löydettävyyttä Googlessa, kuinka automatisoit myynnin rutiinitehtäviä tai kuinka teet päätöksiä datan avulla.

Työpajoihin ilmoittautuminen löytyy täällä.

Työpajoissa pääsee keskustelemaan ja jakamaan osaamista muiden opiskelijoiden kanssa. Lisäksi opiskelija pääsee Facebook-ryhmään, jossa tapaa muita suomalaisia HubSpot-käyttäjiä, ja osallistumaan HubSpot User Group -käyttäjäryhmän tilaisuuksiin, jossa jaetaan tietoa mm. viimeisimmistä päivityksistä. 

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat HubSpot Akatemiasta.

"Hubspot Akatemian lähipäiväkoulutukset ovat erinomaisia. Kouluttajat käyttävät itse HubSpotin työkaluja jokapäiväisessä työssään ja tämän johdosta ote on käytännönläheinen, asiantunteva ja selkeä. Aina on kannattanut lähteä mukaan vähän kauempaakin!”

Heidi Petäjämäki, Rauhala-Yhtiöt

"HubSpot Akatemiassa voin opiskella itselleni tarpeellisia asioita silloin, kun minulla on siihen sopiva tilaisuus. Kaikkein suurin anti itselleni on ollut työpajoista, joista aina saa mukaansa sekä käytännön oppia että hyviä vinkkejä kouluttajilta sekä keskusteluja muiden käyttäjien kanssa."

Pirjo Bovellán, Aikolon Oy

 

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Akatemia voi kartuttaa sinun HubSpot-osaamista?

Varaa aika kalenteristamme keskustelulle! 

 Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.