<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5 vinkkiä verkkosivuille myynnin edistämiseksi

1002.2015

MyyntiHubSpotVerkkosivut

Kuuntele blogi

5 vinkkiä verkkosivuille myynnin edistämiseksi
3:57

Yrityksen verkkosivusto on elintärkeä osa yritystä nykyajan internetkulttuurissa. Nykyään melkeinpä jokaisella yrityksellä on verkkosivusto, mutta vain harva hyödyntää sen täyttä potentiaalia myynnin edistämiseksi. Verkkosivustojen rakentaminen on suuri sijoitus, joten sen etuja kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. 

Onneksemme, vain muutamalla päivityksellä on mahdollista lisätä asiakasvirtaa ja tätä kautta lisätä myyntiä. Nämä pienet päivitykset sopivat yritykselle kuin yritykselle sekä ovat helppoja toteuttaa. Päivittäminen ei vaadi paljoa, joten pienellä työllä ja vähäisellä investoinnilla voit päivittää verkkosivustosi entistä myyvemmäksi.

Verkkosivujen parantamiseksi riittää viiden alueen päivitäminen, jonka kautta on mahdollista lisätä myyntiä jopa 300%! Tämä tietenkin on yhteyksissä toimialaan, sijaintiin sekä muihin tekijöihin.

blogi-sales

Vinkki #1 – Lisää videomateriaalia

Kuluttajat pitävät videoista, joten niin tulisi sinunkin. Aivomme prosessoivat visuaalista informaatiota 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstiä, joten vähennä pitkien tuote- tai palveluselostusten määrää ja lisää tilalle videomateriaalia. Videoiden lisääminen aloitussivulle voi lisätä konversiosuhdetta jopa 86 %.

Käyttäjät viihtyvät usein pidempään sivustoilla, joilla on tarjolla videomateriaalia ja mikä parasta, he usein myös palaavat tämllaisille sivustoille. Näin ollen mielenkiintoisten tuote- tai palveluvideoiden, asiakasreferenssien ja jopa toimitilojen esittely videolla mahdollistaa konversiosuhteen kasvattamisen.

 

Video_Verkkosivu_Myynti.png  

 

Vinkki #2 – Globalisoidu

Elämme kansainvälisessä ympäristössä, joka tarkoittaa sitä, että potentiaalisen asiakkaasi äidinkieli ei välttämättä ole suomi. Varmista siis, että verkkosivustosi on tarjolla usemmalla eri kielellä. Tarjoamalla sisältöä useammalla eri kielellä varmistat, että suurempi osa sivustosi vierailijoista saa kaiken mahdollisen irti sisällöstäsi. Suomalaiselle yritykselle tärkeimpiä kieliä ovat suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Käytä kääntämiseen tarkoitettuja työkaluja apuna sivustojesi kääntämiseen. Tarjolla on muun muassa Googlen kääntäjä palvelu, jonka voi integroida verkkosivuille.

 

New Call-to-action

 

Vinkki #3 – Vähennä sivustosi latautumisaikaa

On äärimmäisen tärkeää, että sivustosi latautuu nopeasti. Tutkimusten mukaan 57 % kävijöistä hylkäävät verkkosivustosi, jos latautuminen kestää enemmän kuin kolme sekuntia. Tämä pätee myös sinun verkkosivustoosi – mitä pidempään kävijä joutuu odottamaan latautumista, sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän lähtee sivulta. Varmista, että sivustosi kestää suuremmankin kävijämäärän ilman latausaikoijen pidentymistä. Voit testata sivustosi nopeutta Googlen PageSpeed palvelun avulla.

 

Vinkki #4 – Responsiivisuus

Suurin osa kuluttajista vierailee verkkosivuilla käyttäen useita eri päätelaitteita. Tästä johtuen on erityisen tärkeää pitää huolta, että sivustosi mahdollistaa hyvän käyttökokemuksen kaiken kokoisilla näytöillä. Responsiivinen sivusto takaa, että asiakas löytää haluamansa sisällön laitteella kuin laitteella, joka siten edistää myyntiäsi. Responsiivinen design myöskin helpottaa löydettävyyttäsi parantamalla hakukoneoptimointia. 

 

Vinkki #5 – Julkaise asiakassuositteluja

Asiakaskokemuksen kannalta on erittäin tärkeää tarjota käyttäjälle laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä. Yksi tärkeimmistä sisällöistä on asiakasreferenssit. Miksi? Forrester Researchin mukaan kuluttajat luottavat tuttaviensa arvosteluihin 70 %:sesti, kun taas mainontaan vain 10 %. Referenssit toimivat suositteluna tuotteillesi/palveluillesi, joka lisää luotettavuutta ja parantaa ostamisen mahdollisuutta. Lisää siis referenssejä sivuillesi ja kasvata niiden avulla myyntiäsi jopa 18 %.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.